Stiri Sport Concluziile lui Mircea Rednic după 2-2 cu Rapid: „Noi am avut ocazii, ei doar situații” + „Nu mă mai plâng, acum chiar am lot!”
Concluziile lui Mircea Rednic după 2-2 cu Rapid: „Noi am avut ocazii, ei doar situații” + „Nu mă mai plâng, acum chiar am lot!”

Concluziile lui Mircea Rednic după 2-2 cu Rapid: „Noi am avut ocazii, ei doar situații” + „Nu mă mai plâng, acum chiar am lot!”

Pe teren neutru, la Oradea, UTA a reușit să o țină în șah pe Rapid și a ajuns la 4 meciuri de campionat consecutive fără înfrângere.

La final, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de felul în care a arătat echipa lui, mai ales că arădenilor le-au lipsit câteva nume importante.

Mircea Rednic, după UTA - Rapid 2-2: „Noi am avut ocazii, ei situații”

„Meci bun al echipei noastre, cu toate problemele avute și jucătorii care ne-au lipsit, pe un teren neutru, care pe alocuri ne-a pus probleme, pentru că mingea sărea prost.

Ne-am descurcat foarte bine, deși nu știu dacă mă mulțumesc cu un punct, la ce ocazii am avut. Ei nu au avut ocazii, au avut situații. Îmi pare rău, pentru că am discutat și am văzut ce face Petrila, nu e prima oară când accelerează pe zona centrală.

Ei au înscris din două faze de neatenție, de relaxare. Mă bucur că am revenit, mă bucur că Kevin (n.r. - Luckassen) a rezistat mai bine de 75 de minute și că a înscris.…

GSP - Daniel GrigoreIn urma cu 50 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7