Stiri Sport Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume, după ce Farul a ajuns la 5 meciuri fără victorie: „Ne-am bazat prea mult pe Gică”
Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume, după ce Farul a ajuns la 5 meciuri fără victorie: „Ne-am bazat prea mult pe Gică”

Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume, după ce Farul a ajuns la 5 meciuri fără victorie: „Ne-am bazat prea mult pe Gică”

După ce au câștigat titlul stagiunea trecută, „marinarii” tremură pentru play-off în acest sezon. Aceștia ocupă locul 7, cu 22 de puncte, la egalitate cu Petrolul Ploiești, echipa de pe poziția a 6-a. Constănțenii au ajuns la 5 partide consecutive fără victorie în campionat.

Ciprian Marica a declarat că strategia de transferuri a Farului a fost una greșită, iar acum echipa plătește pentru asta.

Ciprian Marica, despre situația de la Farul Constanța: „Suferim”

„Noi la Farul suferim. Se întâmplă să ai și perioade mai grele, cert e că am greșit în perioada de transferuri, am greșit abordarea și astăzi cumva plătim prețul. Învățăm din ceea ce s-a întâmplat în vară și sperăm să corectăm în iarnă. Am greșit și pentru că nu am adus jucătorii care trebuia și că i-am adus târziu.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 302 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7