Stiri Sport Ce impact pe rețelele de socializare ale Universității Craiova. Câți urmăritori noi le-a adus proaspăta achiziție în numai o oră!
Ce impact pe rețelele de socializare ale Universității Craiova. Câți urmăritori noi le-a adus proaspăta achiziție în numai o oră!

Ce impact pe rețelele de socializare ale Universității Craiova. Câți urmăritori noi le-a adus proaspăta achiziție în numai o oră!

Clubul lui Mihai Rotaru a oficializat marți seară transferul lui Denil Maldonado. „Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC”, a anunțat gruparea din Bănie, într-un comunicat publicat la 19:00, ora României.

Universitatea Craiova a câștigat 472 de urmăritori din Honduras în prima oră de la anunțul lui Denil Maldonado

Informația a apărut, exact în același timp, și în țara natală a jucătorului. Iar în prima oră de la postare, pagina de Instagram a clubului a fost luată cu asalt! Universitatea a bifat 487 de noi urmăritori (followers), dintre care nu mai puțin de 472 din Honduras!…

GSP - Aurelian BotezatuIn urma cu 177 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7