Stiri Sport „Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”
„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”

„Aroganța” lui Ostapenko, după ce tocmai a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 1: „Am dormit, că îi luam și primul set”

Sorana nu se regăsește în 2024 și are două înfrângeri în două partide. După ce a fost eliminată în turul 2 de la Brisbane (a avut liber în turul 1) de Linda Noskova (51 WTA), Sorana a pierdut în această dimineață în primul tur de la Adelaide, în fața Jelenei Ostapenko, campioana Roland Garros 2017.

Sorana Cîrstea, înfrângere cu Jelena Ostapenko

Primul set a început echilibrat, fiecare jucătoare câștigând primele două game-uri de serviciu. De la 2-2, Sorana a crescut nivelul jocului. A reușit să câștige patru game-uri la rând, două pe serviciul letonei, și a luat setul cu 6-2.…

GSP - David MarinescuIn urma cu 200 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7