Stiri Sport Adrian Porumboiu îl „desființează” pe unul dintre favoriții lui Gigi Becali: „E jucător de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale”
Adrian Porumboiu îl „desființează” pe unul dintre favoriții lui Gigi Becali: „E jucător de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale”

Adrian Porumboiu îl „desființează” pe unul dintre favoriții lui Gigi Becali: „E jucător de fotbal, nu fotbalist! Are atacuri tribale”

Porumboiu l-a catalogat pe Dawa ca fiind „jucător de fotbal, nu fotbalist”. Fostul arbitru a spus despre stoperul roș-albaștrilor că atacanții care se luptă pentru minge cu el ar trebui să aibă la ei un pistol, deoarece internaționalul camerunez (9 selecții) intervine într-o manieră tribală.

Adrian Porumboiu, critic față de Joyskim Dawa

„Intervenție întârziată a lui Dawa din neglijență (n.r.- la penalty-ul acordat pe finalul jocului FCSB – Farul, 1-1). E jucător de fotbal, nu fotbalist!

Are niște atacuri de multe ori… Atacanții care se luptă corp la corp cu el trebuie să aibă și un pistol la brâu. Eu le-aș numi atacuri tribale”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.…

GSP - Emanoil UrsacheIn urma cu 169 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7