Stiri Sport A jucat pentru România și este convins că fotbalistul de la FCSB va face pasul la națională: „Un jucător de mare viitor”
A jucat pentru România și este convins că fotbalistul de la FCSB va face pasul la națională: „Un jucător de mare viitor”

A jucat pentru România și este convins că fotbalistul de la FCSB va face pasul la națională: „Un jucător de mare viitor”

Romario Benzar i-a felicitat pe „tricolori”, după ce aceștia s-au calificat la Euro 2024, câștigând grupa I de calificare.

Fotbalistul cu 19 selecții în naționala României a evidențiat prestațiile bune reușite de Andrei Rațiu pe postul de fundaș dreapta și crede că Alexandru Pantea, fotbalistul celor de la FCSB, va ocupa poziția respectivă în viitor.

900.000 de eurovalorează Alexandru Pantea, potrivit transfermarkt.com

Romario Benzar: „Băieții au făcut o campanie extraordinară”

„Băieţii cred că au făcut o campanie extraordinară, mai ales că sau şi calificat, Raţiu a avut evoluţii foarte bune, dar din păcate e cam singurul care a avut evoluţii bune (n.r. pe postul de fundaş dreapta).…

GSP - Alexandru TomuțiuIn urma cu 174 zile
Alte stiri din Sport

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sport

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7