Stiri Sanatate Un reputat medic român demască escrocheriile cu „medicamente minune” de pe internet: „Au inventat un interviu cu mine!”
Un reputat medic român demască escrocheriile cu „medicamente minune” de pe internet: „Au inventat un interviu cu mine!”

Un reputat medic român demască escrocheriile cu „medicamente minune” de pe internet: „Au inventat un interviu cu mine!”

Internetul este inundat de oferte la medicamente „minune” inexistente și interviuri false cu medici, este semnalul de alarmă tras de Dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu, reputat medic cardiolog și fost preşedinte al Societăţii Române de Cardiologie.

Medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chiţoiu a reacționat pe pagina sa de Facebook, după ce zilele trecute a primit un telefon de la o femeie care dorea să obțină un supliment pe baza unui card, pe care l-ar fi primit pentru un medicament pe care tocmai l-a achiziționat de pe Internet.

„Este un medicament care se numește Welltone. Acesta este promovat fraudulos pe internet, spunându-ne că ne curăță arterele, ne vindecă instantaneu și ne face să trăim 120 de ani. Vă pot spune din capul locului că este o escrocherie, care în niciun caz nu vă curăța vasele, dar vă curăța în mod clar buzunare. Doamna respectivă a dat 750 de lei pe acest medicament fals, care practic nu există”, a relatat dr. Tatu Chițoiu.…

Adevarul - Cornelia MaziluIn urma cu 38 zile
Alte stiri din Sanatate

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sanatate

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7