Stiri Sanatate Realitatea dură din viața pacienților cu bulimie, anorexie sau alt gen de tulburări alimentare. „Boli tratate superficial”
Realitatea dură din viața pacienților cu bulimie, anorexie sau alt gen de tulburări alimentare. „Boli tratate superficial”

Realitatea dură din viața pacienților cu bulimie, anorexie sau alt gen de tulburări alimentare. „Boli tratate superficial”

Mâncatul compulsiv este o afecțiune care poate avea efecte grave asupra celor care suferă de ea. În România, nu există centre specializate pentru persoanele care suferă de tulburări de alimentație.

Tulburarea comportamentului alimentar este o boală psihică și, ca atare, tratamentul ar trebui aplicat de psihiatri sau psihoterapeuți specializați în acest domeniu. În România, nu există nicio clinică specializată pentru tratarea celor care suferă de anorexie, bulimie, mâncat compulsiv sau alte tulburări de comportament alimentar. Majoritatea primesc de obicei tratament pentru pierderea în greutate, depresie sau anxietate, rareori fiind tratați pentru tulburări de alimentație.…

Adevarul - Alina BatcuIn urma cu 162 zile
  Alte stiri din Sanatate

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Sanatate

  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7