Stiri Sanatate Plasticul toxic pe care îl găsim în cele mai banale produse. Avertismentul unui medic: „Atenție la ce consumăm!”
Plasticul toxic pe care îl găsim în cele mai banale produse. Avertismentul unui medic: „Atenție la ce consumăm!”

Plasticul toxic pe care îl găsim în cele mai banale produse. Avertismentul unui medic: „Atenție la ce consumăm!”

Plasticul este greu de evitat în zile noastre, însă unele substanțe chimice la care suntem expuși fără să conștientizăm pot avea efecte negative asupra organismului. Dr. Emilian Popovici avertizează asupra pericolelor unor substanțe pe care le consumăm fără să știm.

Omniprezent, plasticul este folosit în aproape toate domeniile în zilele noastre, însă unele substanțe chimice, cum ar fi bisfenolul (BPA), care până nu demult era destul de răspândit, este foarte nociv și ar trebui evitat.

Bisfenolul (BPA) a fost utilizat în numeroase produse, a fost folosit, în trecut, inclusiv pentru fabricarea biberoanelor, însă după ce s-a descoperit că produce probleme de sănătate și a fost legat  inclusiv de tulburări hormonale, probleme de reproducere și un risc crescut pentru anumite tipuri de cancere, acesta a fost interzis în mai multe țări.…

Adevarul - Ioana IonIn urma cu 174 zile
Alte stiri din Sanatate

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sanatate

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7