Stiri Sanatate Cât de îngrijorați ar trebui să fim de epidemia misterioasă din China? Agenții patogeni care provoacă „pneumonie ambulantă”
Cât de îngrijorați ar trebui să fim de epidemia misterioasă din China? Agenții patogeni care provoacă „pneumonie ambulantă”

Cât de îngrijorați ar trebui să fim de epidemia misterioasă din China? Agenții patogeni care provoacă „pneumonie ambulantă”

Tot mai multe cazuri de pneumonie în rândul copiilor au apărut în nordul Chinei, iar îngrijorările au crescut, mai ales că pandemia de COVID-19 a început cu o epidemie respiratorie misterioasă care a dus la supraaglomerarea spitalelor.

Organizația Mondiala a Sănătății a solicitat informații din partea Chinei, pe 22 noiembrie, legate de acest val de pneumonii, însă autoritățile sanitare chineze spun că epidemia se datorează unui număr de agenți patogeni respiratori, potrivit publicației The Conversation.

Potrivit articolului citat, agenții patogeni care ar putea cauza creșterea numărului de afecțiuni respiratorii în China sunt: mycoplasma, gripa, RSV și adenovirus și Covid.…

Adevarul - Ioana IonIn urma cu 229 zile
Alte stiri din Sanatate

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sanatate

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7