Haideți să ne întoarcem la mâncarea simplă, clasică, pe care simțurile noastre știu să o evalueze. Mâncarea care se consumă dintr-o farfurie, nu dintr-o pungă, recomandă nutriționistul Mihaela Bilic, într-o postare pe Facebook.
„Aveți nevoie de o rezoluție de început de an și nu știți care/cum să fie? Probabil v-ați săturat sau ați eșuat în încercări de tipul < vreau să slăbesc>sau < vreau să mănânc sănătos>. Când vine vorba de slăbit organismul ne sabotează, între siluetă și plăcere va câștiga întotdeauna mâncarea… puțin probabil să vină ziua în care o să uitați de ea. .(…)Nu vă pierdeți speranța, iată o sugestie care promit să funcționeze: vă propun ca în anul 2024 să consumați doar mâncare gătită, ideal făcută de voi, acasă. Gata cu produsele ambalate și procesate, cu ingrediente nenumărate! Haideți să ne întoarcem la mâncarea simplă, clasică, pe care simțurile noastre știu să o evalueze. Mâncarea care se consumă dintr-o farfurie, nu dintr-o pungă!”, a scris dr. Bilic, pe Facebook.…
Adevarul
Adevarul
Adevarul
Adevarul
Adevarul
Adevarul