Stiri Sanatate Care sunt avantajele mâncării gătite: „Este bogată în apă, are volum mare și densitate calorică mică”
Care sunt avantajele mâncării gătite: „Este bogată în apă, are volum mare și densitate calorică mică”

Care sunt avantajele mâncării gătite: „Este bogată în apă, are volum mare și densitate calorică mică”

Haideți să ne întoarcem la mâncarea simplă, clasică, pe care simțurile noastre știu să o evalueze. Mâncarea care se consumă dintr-o farfurie, nu dintr-o pungă, recomandă nutriționistul Mihaela Bilic, într-o postare pe Facebook.

„Aveți nevoie de o rezoluție de început de an și nu știți care/cum să fie? Probabil v-ați săturat sau ați eșuat în încercări de tipul < vreau să slăbesc>sau < vreau să mănânc sănătos>. Când vine vorba de slăbit organismul ne sabotează, între siluetă și plăcere va câștiga întotdeauna mâncarea… puțin probabil să vină ziua în care o să uitați de ea.  .(…)Nu vă pierdeți speranța, iată o sugestie care promit să funcționeze: vă propun ca în anul 2024 să consumați doar mâncare gătită, ideal făcută de voi, acasă. Gata cu produsele ambalate și procesate, cu ingrediente nenumărate! Haideți să ne întoarcem la mâncarea simplă, clasică, pe care simțurile noastre știu să o evalueze. Mâncarea care se consumă dintr-o farfurie, nu dintr-o pungă!”, a scris dr. Bilic, pe Facebook.…

Adevarul - Cornelia MaziluIn urma cu 253 zile
Alte stiri din Sanatate

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Sanatate

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7