Stiri Politice USR stă pe un butoi cu pulbere. Drulă i-a cerut lui Lasconi retragerea de pe lista de europarlamentare: „Afectează campania”
USR stă pe un butoi cu pulbere. Drulă i-a cerut lui Lasconi retragerea de pe lista de europarlamentare: „Afectează campania”

USR stă pe un butoi cu pulbere. Drulă i-a cerut lui Lasconi retragerea de pe lista de europarlamentare: „Afectează campania”

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că i-a cerut Elenei Lasconi retragerea de pe lista de la europarlamentare, susținând că declarațiile sale legate de referendumul pentru familia tradițională afectează campania Uniunii și concetrarea pentru alegeri.

UPDATE Fiica Elenei Lasconi a mai publicat un mesaj legat de situația politică a mamei sale. „Sunt mulţumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alagerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig indiferent de cost. Grija mea este în principal faţă de persoanele LGBTQ+ din România care suferă în faţa ignoranţei şi urii”, a scris Oana Lasconi pe pagina sa de Instagram.…

Adevarul - Radu EremiaIn urma cu 29 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7