Stiri Politice „Suveraniștii“ din Parlament, multe scandaluri, zero legi
„Suveraniștii“ din Parlament, multe scandaluri, zero legi

„Suveraniștii“ din Parlament, multe scandaluri, zero legi

Rezultatele concrete ale liderilor AUR sau ale altor parlamentari așa-ziși „suveraniști“ în materie de legi promulgate lipsesc, neavând niciun act normativ (pornit din proprie inițiativă) care să ajungă să fie adoptat. În schimb, compensează prin scandaluri.

Pe 21 decembrie se împlinesc trei ani de când noii parlamentari au depus jurământul de credință și au început acest mandat, fiind primul pentru aleșii AUR.

În cazul liderilor acestei formațiuni, dar și al unor foști colegi, acum neafiliați, întâlnim o situație inedită. La aproape trei ani de Parlament nu au reușit să negocieze și să-și treacă nicio lege care să poată fi considerată că e a lor, deși una din responsabilitățile unui deputat sau senator este să redacteze legi în favoarea celor care i-au ales.

Concret, parlamentari ca George Simion (președinte AUR), Claudiu Târziu (președinte CNC AUR), Sorin Lavric (președinte al Senatului AUR), Diana Șoșoacă (ex-AUR, acum șefă a S.O.S. România) sau Mihai Lasca (ex-AUR) nu au niciun rezultat legislativ.

George Simion a semnat nu mai puțin de 168. Doar șase au ajuns legi, dar nu au plecat de la el sau partidul său, ci erau proiecte ale PSD sau PNL, unde a ajuns și șeful AUR să fie co-inițiator.…

Adevarul - Radu EremiaIn urma cu 46 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7