Stiri Politice PSD Iaşi refuză majoritatea cu PNL în Consiliul Local, după ce un viceprimar USR şi-a pierdut funcția
PSD Iaşi refuză majoritatea cu PNL în Consiliul Local, după ce un viceprimar USR şi-a pierdut funcția

PSD Iaşi refuză majoritatea cu PNL în Consiliul Local, după ce un viceprimar USR şi-a pierdut funcția

Cezar Baciu şi-a pierdut postul de consilier şi implicit funcţia de viceprimar, după ce Curtea de Apel Iaşi i-a respins contestaţia împotriva deciziei privind excluderea din USR.

Liderul filialei Iaşi a PSD, Bogdan Balanişcu, a declarat că justiţia şi-a făcut treaba, „lăsându-l pe edilul Mihai Chirica fără importantul vot al lui Cezar Baciu, cumpărat în spatele uşilor închise cu funcţia de viceprimar”.

Balanişcu a anunţat că PSD nu va face alianţă cu Mihai Chirica în Consiliul Local, după ce acesta a pierdut majoritatea. „Iaşiul a rămas fără un viceprimar, iar noi, social-democraţii, rămânem fermi pe poziţii şi nu facem alianţe cu primarul penal Mihai Chirica. Susţinem dezvoltarea oraşului nostru, promovăm proiectele Iaşului la nivel central, dar nu vom gira cu încrederea noastră guvernarea PNL, păguboasă şi penală, intrând într-o alianţă cu liberalii”, a spus social-democratul.

PNL şi PMP au 13 mandate în Consiliul Local din totalul de 27 de mandate, cele două partide formând majoritatea până acum. După ce în Consiliul Local va intra un nou reprezentant USR, liberalii vor pierde majoritatea din Consiliu, iar USR şi PSD vor avea 14 mandate.…

Libertatea - Cristian OtopeanuIn urma cu 36 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Adevarul

Adevarul

Politice

Cîțu rămâne fără imunitate parlamentară
In urma cu 18 ore
Adevarul - Radu Eremia, Teodora Șuta
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7