Stiri Politice Protest AUR în timpul Congresului PPE de la București. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii: „Ursula, nu uita, România nu te vrea!”
Protest AUR în timpul Congresului PPE de la București. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii: „Ursula, nu uita, România nu te vrea!”

Protest AUR în timpul Congresului PPE de la București. Manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii: „Ursula, nu uita, România nu te vrea!”

UPDATE ora 18.45: Protestatarii AUR s-au deplasat la hotelul Crowne Plaza, aflat aproape de Romexpo, unde sunt cazați politicienii veniți la congresul Popularilor Europeni.

***

Știrea inițială: Protestatarii au susținut că Ursula von der Leyen nu acționează în interesul României și al altor state membre ale Uniunii Europene. Și europarlamentarul Cristian Terheş a fost la protest, lângă Simion.

„Ursula, nu uita, România nu te vrea!” și „Libertate!” au scandat susținătorii AUR, care la un moment dat s-au îmbrâncit cu jandarmii. Manifestanții au rupt gardurile de protecție și au încercat să se apropie de clădirea Romexpo, unde se află inclusiv Ursula von der Leyen, dar Jandarmeria a venit cu dubele și a reușit să îi blocheze.…

Libertatea - Cristian Otopeanu,In urma cu 131 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7