Stiri Politice Drulă, noi acuzații la Bode în achiziţia BMW-urilor de către Poliție: „Documentele arată că s-a restrâns libera concurență”
Drulă, noi acuzații la Bode în achiziţia BMW-urilor de către Poliție: „Documentele arată că s-a restrâns libera concurență”

Drulă, noi acuzații la Bode în achiziţia BMW-urilor de către Poliție: „Documentele arată că s-a restrâns libera concurență”

„Conform raportului, există o «neconformitate» semnificativă în specificațiile tehnice incluse în documentația de atribuire. Acestea restrâng libera concurență și favorizează firma prietenului lui Klaus Iohannis”, a transmis Drulă.

El susține că „50 de milioane de lei au fost jefuite din bugetul statului” și îl acuză pe fostul ministru de interne liberal, Lucian Bode, că „a mințit permanent și este acoperit de Predoiu prin nerambursarea acestor bani europeni pentru proiectul BMW-urilor de la prietenul președintelui Klaus Iohannis”.

Drulă a mai afirmat că MAI nu cere rambursarea banilor de la UE de teama unei investigații a Parchetului European.…

Libertatea - Cristian OtopeanuIn urma cu 34 zile
Alte stiri din Politice

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Politice

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7