Stiri Jurnalisti Lorena Bogza: Jurnalism și Dragoste, O Viață dedicată Ambelor
Lorena Bogza: Jurnalism și Dragoste, O Viață dedicată Ambelor

Lorena Bogza: Jurnalism și Dragoste, O Viață dedicată Ambelor

Pe 23 aprilie 1971, în inima Moldovei, la Piatra Neamț, s-a născut o femeie cu un zâmbet cald și o voce captivantă: Lorena Bogza.

Copilăria sa a fost presărată cu descoperiri și amintiri frumoase, pregătind-o pentru strălucirea viitoarei sale cariere în lumea jurnalismului.

Pasiunea pentru Cuvinte și Imagini

Lorena Bogza și-a croit drumul în lumea jurnalismului având o pasiune înflăcărată pentru cuvinte și imagini. De-a lungul anilor, și-a pus amprenta pe ecranele televizoarelor moldovenești, devenind o prezentatoare iubită și respectată la Pro TV Chișinău începând cu 1999.

În Profunzime în Lumea Politicii

Lorena Bogza este cunoscută în special pentru prezentarea emisiunii politice "În PROfunzime", unde și-a folosit intelectul ascuțit și empatia pentru a aduce în fața publicului perspective complexe asupra lumii politice din Republica Moldova.

O Femeie Puternică și O Mamă Devotată

Pe lângă cariera strălucitoare în jurnalism, Lorena Bogza este și o femeie puternică și o mamă devotată. În 2014, a adus pe lume o minune pe nume Daria, ilustrând astfel frumusețea maternității și echilibrul perfect între viața profesională și cea personală.

14 Ani de Dragoste și Armonie cu Iurie Nastas

Într-o lume în care iubirea adevărată devine tot mai rară, Lorena Bogza și soțul ei, Iurie Nastas, sunt un exemplu viu de dragoste și armonie. Cei doi și-au sărbătorit 14 ani de când au decis să împărtășească împreună bucuriile și provocările vieții. Într-o postare emoționantă pe rețelele sociale, Lorena a arătat lumii întregi bucuria și fericirea pe care le găsește în brațele partenerului său de viață. Cu un suflet cald și dedicare, Lorena Bogza continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți, atât în domeniul jurnalismului, cât și în cel al iubirii și familiei.

Născută: 23 aprilie 1971 (52 de ani) România Piatra Neamț, Județul Neamț, România

Partener: Iurie Nastas

Copii: Daria…

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 34 zile
Alte stiri din Jurnalisti

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Jurnalisti

Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Ioan T. Morar: Cuvinte, Culori și Aventuri Literare
In urma cu 6 zile
Ziare247 - Elena Ignat
Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Tatiana Niculescu: Cuvântul Transformat în Artă
In urma cu 7 zile
Ziare247 - Mihai Costel
Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Viorel Marineasa: O Viață în Literatură și Jurnalism
In urma cu 8 zile
Ziare247 - Mihai Costel
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7