Stiri Jurnalisti Dragoș Iustinian Pătraru: Toul Despre Cel Care Ne Prezintă Starea Nației
Dragoș Iustinian Pătraru: Toul Despre Cel Care Ne Prezintă Starea Nației

Dragoș Iustinian Pătraru: Toul Despre Cel Care Ne Prezintă Starea Nației

La 1 noiembrie 1977, în orașul Ploiești, s-a născut Dragoș Pătraru, urmând să devină mai târziu un nume de referință în jurnalismul și televiziunea românească.

Educație la Bază Solidă în Jurnalism și Litere

Pentru Dragoș, drumul către cariera sa prolifică a început cu studii solide. A absolvit Facultatea de Jurnalism la Spiru Haret și, totodată, Facultatea de Litere, Comunicare și Relații Publice de la Universitatea din București, construindu-și astfel temelia pentru viitoarele sale contribuții în lumea media.

Primii Pași: Fair Play Prahova și Prahova TV

În anul 2000, Dragoș Pătraru a pus bazele primului său ziar de sport, Fair Play Prahova, alături de Radu Baicu, demonstrându-și imediat spiritul antreprenorial și dorința de a aduce noutate în peisajul media local. În toamna lui 2008, Dragoș preia conducerea postului de televiziune Prahova TV, unde își desăvârșește abilitățile manageriale și cunoștințele în domeniul media, rămânând în funcție până în 2012.

Starea Nației: O Perspectivă Satirică a Realității Politice

Cu o viziune îndrăzneață și plină de umor, în 2013, Dragoș propune emisiunea Starea Nației unui post de știri. Aici, printr-o abordare pamfletară, ironizează, cu simț critic și satiric, pe cei din lumea politică.

Explorând Frontierele: Digi 24 și Prima TV

În 2014, emisiunea Starea Nației face pasul către televiziunea națională, mai întâi la Digi 24, iar din august 2018, Dragoș Pătraru se alătură echipei Prima TV, păstrând formatul original al emisiunii, care a suferit doar mici ajustări de-a lungul timpului.

Contribuții Literare și Jurnalistice Pe lângă activitatea sa în televiziune, Dragoș Pătraru este cunoscut și ca scriitor, aducând contribuții semnificative în lumea literaturii. Cu un stil autentic și plin de culoare, el explorează subiecte diverse și împărtășește gânduri și perspective inedite.

Pregătit pentru Viitor Cu o carieră deja impresionantă, Dragoș Iustinian Pătraru continuă să fie o figură influentă în media românească. Cu o curiozitate nemărginită și o capacitate de adaptare, el rămâne un jurnalist și prezentator TV de impact, continuând să aducă lumina reflectoarelor asupra realităților contemporane. Născut: 1 noiembrie 1977 (45 de ani) Ploiești, România Căsătorit cu: Monica Pătraru Copii: Andreea, Robert…

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 13 zile
  Alte stiri din Jurnalisti

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Jurnalisti

  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Gheorghe Erizanu: Povestea Unui Viziunear Literar și Cultural
  In urma cu 3 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Marilena Rotaru: Jurnalista Casei Regale a României
  In urma cu 3 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Emilia Șercan: Vocea Curajoasă a Jurnalismului Românesc
  In urma cu 3 zile
  Ziare247 - Elena Ignat
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Rodica Culcer: O Jurnalistă Passionată și Curajoasă
  In urma cu 3 zile
  Ziare247 - Elena Ignat
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Melania Medeleanu: Jurnalism și Implicare Socială
  In urma cu 3 zile
  Ziare247 - Elena Irimia
  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7