Stiri Jurnalisti Cristian Tabără: Jurnalism și Prezentare TV - O Viață Dedicată Comunicării
Cristian Tabără: Jurnalism și Prezentare TV - O Viață Dedicată Comunicării

Cristian Tabără: Jurnalism și Prezentare TV - O Viață Dedicată Comunicării

Pe 30 noiembrie 1967, în Oradea, s-a născut Cristian Tabără, o voce respectată și cunoscută în lumea jurnalismului și televiziunii din România.

Educație și Formare

Tânărul Cristian și-a început traseul educațional la Liceul de Filologie-Istorie din Oradea, absolvind în 1986. Aici, s-au conturat primele pasiuni pentru cuvinte și comunicare, care l-au ghidat ulterior către o carieră în jurnalism. Primii pași în cariera de jurnalist i-au purtat semnătura la Gazeta de Vest din Timișoara, unde cuvântul său a început să prindă contur și să ajungă la cititorii din vestul țării. Experiența la Radio Sonvest Oradea a fost o altă etapă importantă în formarea sa, consolidându-și abilitățile de comunicare.

Reporter la Știrile Pro TV

Cristian Tabără a fost prezent în casele românilor ca reporter la Știrile Pro TV, unde a adus știri relevante și reportaje care au captat atenția publicului. Aici, și-a conturat stilul jurnalistic și a devenit cunoscut pentru abordarea sa echilibrată și profesionistă.

Realizator de Emisiuni de Succes

Talentul său s-a manifestat și în calitate de realizator și prezentator al unor emisiuni de succes precum "Parte de carte" și "Dăruiești și câștigi". Cu un abordaj autentic și captivant, Cristian a adus informație și divertisment în casele telespectatorilor.

Experiență Internațională în Republica Moldova

În anii 2010, Cristian Tabără și-a extins aripile în spațiul media din Republica Moldova. A făcut parte din echipa proiectului "Fabrica de Staruri", difuzat cu succes atât în Republica Moldova, la postul Prime TV, cât și în România, la TVR. Devenind o prezență constantă și apreciată la Publika TV, Cristian Tabără a adus proiecte precum "Fabrika", moderată împreună cu Alexei Lungu, și "EuroDicționar", un talk-show săptămânal despre Moldova pro-europeană. A devenit un susținător vocal al integrării europene și a adus în discuție avantajele și efectele acestui proces.

Director al Departamentului de Film al TVR 1

Cu o carieră diversă și bogată în experiențe, Cristian Tabără ocupă în prezent funcția de director al departamentului de Film al TVR 1, continuând să aducă contribuții semnificative în lumea media din România.

Născut: 30 noiembrie 1967 (55 de ani) Oradea, România

Părinți: Alexander Tabără, Stefania Tabără

Frați și surori: Maria Tabără, Andriana Tabără, Marietta Tabără

Căsătorit cu: Katerina Tabără

Copii: Lina Tabără, Justin Tabără…

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 26 zile
  Alte stiri din Jurnalisti

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Jurnalisti

  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Ioan T. Morar: Cuvinte, Culori și Aventuri Literare
  In urma cu 6 zile
  Ziare247 - Elena Ignat
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Tatiana Niculescu: Cuvântul Transformat în Artă
  In urma cu 8 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Viorel Marineasa: O Viață în Literatură și Jurnalism
  In urma cu 8 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7