Stiri Jurnalisti Cosmin Prelipceanu: Vocea Puternică De La Digi24
Cosmin Prelipceanu: Vocea Puternică De La Digi24

Cosmin Prelipceanu: Vocea Puternică De La Digi24

Pe 1 iulie 1974, în pitorescul Sibiu, s-a născut Cosmin Prelipceanu, o personalitate marcantă a jurnalismului românesc contemporan. De la început, a avut un parcurs destinat să lase o amprentă puternică în media din România.

Drumul Educațional

În 1997, Cosmin a absolvit cu onoruri Academia Militară din Sibiu, dovedindu-se șef de promoție. Nu s-a oprit aici - și-a perfecționat abilitățile în domeniul comunicării, obținând o licență în marketing comunicațional și un master în Științele Comunicării. Curiozitatea și setea de cunoaștere l-au condus și la Școala BBC București, unde a urmat cursul de producție TV.

Ascensiunea în Lumea Radio și TV

De la Primele Zile la Realitatea TV și TVR 1

Primele pași în lumea jurnalismului i-a făcut la radio, contribuind la posturi precum Radio Activ, Radio Total, Radio Contact și Europa FM, unde a fost prezentator de știri și realizator de emisiuni. Cu vocea sa captivantă, a intrat în casele ascultătorilor și a cucerit inimile audienței. Între 2004 și 2005, a fost prezent la Realitatea TV, iar între 2006 și 2007, a fost fața principală a jurnalului de știri de la TVR 1. Revenirea la Realitatea TV în 2007 i-a consolidat statutul de jurnalist apreciat, prezentând emisiunea "Deschide lumea" până în 2010.

Jurnalul de Seară la Digi24

Moderatorul Care A Pășit În Casele Românilor

De la înființarea sa în 2012, Cosmin Prelipceanu a fost fața și vocea emisiunii "Jurnalul de seară" la Digi24. Aici, jurnalismul său profund și autentic a continuat să captiveze publicul, aducând știrile direct în casele românilor.

O Viață Personală Simplă și Frumoasă

De la O Ascultare Radio la O Viață Împărțită cu Magda

În spatele luminilor reflectoarelor, Cosmin Prelipceanu trăiește o viață personală simplă și frumoasă. Căsătorit cu Magda Prelipceanu, femeia care i-a inspirat drumul în jurnalism, cei doi au împreună un copil. Magda și-a lăsat o amprentă pe portativul carierei lui Cosmin încă din prima seară, și împreună, au creat o poveste de dragoste și succes. Cosmin Prelipceanu, cu o carieră de peste 25 de ani în presă, este nu doar un jurnalist de succes, ci și un om care știe să păstreze echilibrul între viața profesională agitată și frumusețea vieții personale.

#### Detalii Cosmin Prelipceanu:

Vârstă: 46 de ani:

Soţie: Magda Prelipceanu

Experienţă profesională: TVR, Realitatea TV, Raiffeisen Bank şi Digi 24…

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 27 zile
  Alte stiri din Jurnalisti

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Jurnalisti

  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Liviu Georgică Mihaiu: Jurnalistul Care Luptă cu Penița
  In urma cu 1 zi
  Ziare247 - Elena Ignat
  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7