Stiri Jurnalisti Rodica Ciorănică: Povestea Captivantă a Jurnalistei Antreprenoare
Rodica Ciorănică: Povestea Captivantă a Jurnalistei Antreprenoare

Rodica Ciorănică: Povestea Captivantă a Jurnalistei Antreprenoare

Rodica Ciorănică s-a născut pe 25 martie 1976, în vechiul sal Tartaul din Cantemir, Republica Sovietică Socialistă Moldovenească. Încă din copilărie, a fost fascinată de puterea cuvintelor și a visat să creeze povești care să inspire și să conecteze oamenii. Educația sa solidă și curiozitatea constantă au fost temelia pe care și-a construit ulterior cariera strălucitoare în lumea media.

Începuturile în Jurnalism: O Voce Care S-a Făcut Auzită

În anul 2007, Rodica și-a făcut debutul în lumea televiziunii moldovenești, obținându-și propria emisiune pe postul TV Pro TV Chișinău. A fost un moment crucial, în care vocea ei captivantă și povestea sa autentică au ajuns în casele a mii de telespectatori. Cu fiecare emisiune, a demonstrat că jurnalismul nu este doar despre informație, ci și despre emoție și conexiune umană.

Fondarea Revistelor: O Viziune Îndrăzneață

În 2004, Rodica a pus bazele revistei VIP Magazin, o publicație care nu doar informa, ci și inspira cititorii să-și descopere propriile pasiuni și interese. Revista a fost un succes imediat, iar impactul ei asupra comunității a fost imens. Cu timpul, a adăugat la portofoliul ei și alte proiecte curajoase, inclusiv revista de design și arhitectură „Casa Mia”, ulterior redenumită „Design Cafe & Club by Casa Mia”, în 2017.

Redescoperirea Poveștilor: „Red by Rodica Ciorănică”

În 2018, Rodica a lansat revista „Red by Rodica Ciorănică”, o publicație dedicată personalităților interesante din Moldova și din străinătate. Cu subiecte variate precum stilul de viață, moda, călătoriile și sănătatea, revista a devenit un ghid esențial pentru cititorii în căutarea inspirației și a cunoașterii.

O Carieră Plină de Realizări și Recunoaștere Publică

Rodica Ciorănică nu doar că și-a construit o carieră de succes, ci a și fost recunoscută pentru contribuțiile sale semnificative. A primit numeroase premii, inclusiv „Managerul anului 2007” de la Centrul Independent de Jurnalism și Comitetul pentru Libertatea Presei, precum și premiul „Speranța anului în jurnalism” în 1998. Fiecare distincție a reprezentat o validare a pasiunii și dedicării sale pentru jurnalism și literatură. Rodica Ciorănică rămâne un exemplu strălucitor pentru tinerii jurnaliști și aspiranți la literatură, demonstrând că cu pasiune, perseverență și o viziune îndrăzneață, oricine poate schimba lumea cu cuvintele sale. Prin fiecare pagină scrisă și emisiune prezentată, ea continuă să inspire și să transforme, lăsând o amprentă puternică în inimile și mințile cititorilor săi.

Născută: 25 martie 1976 (47 de ani) Tartaul, Cantemir, RSS Moldovenească

Căsătorită cu: Sergiu Gavriliță

Copii: 1 …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 30 zile
Alte stiri din Jurnalisti

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Jurnalisti

Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Liviu Georgică Mihaiu: Jurnalistul Care Luptă cu Penița
In urma cu 8 ore
Ziare247 - Elena Ignat
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7