Stiri Jurnalisti Marius Tucă: Jurnalist, Om de Afaceri și Pasionat de Cultură
Marius Tucă: Jurnalist, Om de Afaceri și Pasionat de Cultură

Marius Tucă: Jurnalist, Om de Afaceri și Pasionat de Cultură

Născut pe 29 iulie 1966 în orașul Caracal din județul Olt, Marius Tucă și-a început drumul în lumea jurnalismului și afacerilor cu o fire curioasă și plină de energie.

Începuturile în Lumea Jurnalismului

În 1997, Marius Tucă a lansat un talk-show inedit, „Milionarii de la Miezul Nopții”, care a captat atenția publicului prin abordarea sa neconvențională. După un an, emisiunea și-a schimbat denumirea în „Marius Tucă Show”, devenind repede un punct de referință în peisajul media românesc. Cu toate că a avut momente de pauză, în special în perioada alegerilor prezidențiale din 2004, Tucă a revenit în forță în 2007 cu subiectul intrigant „Elodia”. După această perioadă, emisiunea s-a închis temporar, dar din 1 septembrie 2020, odată cu lansarea postului de televiziune Aleph News, „Marius Tucă Show” a renăscut, aducând în prim-plan subiecte proaspete și invitați de seamă în fiecare seară.

Afaceri

Marius Tucă nu se limitează la jurnalism, ci și-a extins influența în mediul afacerilor media. Este fondatorul postului de radio SMART FM, un loc al muzicii și dialogului inteligent. De asemenea, platforma online mariustuca.ro reprezintă un spațiu digital unde gândurile și analizele sale găsesc un ecou în comunitatea virtuală.

Pasinea pentru Cultură și Muzică

Cu o dragoste evidentă pentru diversitatea culturală, Tucă organizează festivalurile „Tarafuri și Fanfare” și "Folk You", oferind o platformă pentru expresia artistică autentică. Prin aceste evenimente, contribuie la promovarea valorilor culturale și artistice.

Culinar și Cultural

Pe lângă activitățile media, Marius Tucă deține și restaurantul „Taverna Sârbului” din București, un loc unde gastronomia și cultura se întâlnesc într-o armonie perfectă.

Astfel, Marius Tucă reprezintă nu doar un jurnalist remarcabil, ci și un om de afaceri și un promotor al culturii și diversității în peisajul media și cultural românesc.

Născut: 29 iulie 1966 (57 de ani) Caracal, Olt, România

Cetățenie: România

Ocupație: jurnalist…

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 20 zile
  Alte stiri din Jurnalisti

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

  Alte stiri din Jurnalisti

  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Ioan T. Morar: Cuvinte, Culori și Aventuri Literare
  In urma cu 6 zile
  Ziare247 - Elena Ignat
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Tatiana Niculescu: Cuvântul Transformat în Artă
  In urma cu 7 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Ziare247

  Ziare247

  Jurnalisti

  Viorel Marineasa: O Viață în Literatură și Jurnalism
  In urma cu 7 zile
  Ziare247 - Mihai Costel
  Vezi mai mult
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7