Stiri Jurnalisti Mihai Burciu: Jurnalist, Manager Sportiv și Omul Care Schimbă Comunitatea
Mihai Burciu: Jurnalist, Manager Sportiv și Omul Care Schimbă Comunitatea

Mihai Burciu: Jurnalist, Manager Sportiv și Omul Care Schimbă Comunitatea

Născut pe 24 septembrie 1985 în satul Horodnic de Jos din Suceava, Mihai Burciu a crescut cu pasiunea pentru sport și implicarea socială. Educația sa, marcată de curiozitatea și dorința de a face schimbări pozitive în comunitate, l-a pregătit pentru drumul său ulterior în jurnalism, sport și politică.

Jurnalismul și Implicarea în Mass-Media

Mihai Burciu și-a început cariera în jurnalism, contribuind la diverse platforme media din Republica Moldova și Spania. A lucrat cu dedicație și pasiune la postul Jurnal TV și jurnal.md, cât și la portalurile sport-express.md, sport-local.md, fotbal.md, olympic.md și moldovasport.md. Prin reportajele sale și implicarea în domeniul mass-media, a adus lumina asupra poveștilor din sport și societate, conectându-se profund cu publicul său.

Contribuția la Sport și Educație

Cu o inimă dedicată sportului, Mihai Burciu a fondat, prezidează și finanțează Clubul Sportiv Femina-Sport Chișinău. În calitate de profesor universitar la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, și-a dedicat timpul și cunoștințele pentru a forma viitoarele generații de sportivi și lideri.

Implicarea Socială și Voluntariatul

Mihai Burciu nu s-a oprit la activitățile sale profesionale; a fost mereu în prima linie a voluntariatului și a proiectelor sociale. Cu un spirit altruist, a căutat modalități de a servi comunitatea și a promova schimbările necesare.

Pasul Către Politică

Dorind să-și extindă sfera de influență și să contribuie la transformarea societății într-un mod mai profund, Mihai Burciu a decis să se implice și în politică. Aderând la Partidul Național Liberal din România și devenind parte din organizația din Republica Moldova, Burciu și-a asumat rolul de a conecta oamenii cu nevoile și aspirațiile lor, pledând pentru o guvernare transparentă și orientată spre cetățeni.

Un Viitor Înnoitor

Mihai Burciu este un om dedicat valorilor sale, gata să își ofere experiența și expertiza pentru binele comunității. Prin jurnalismul său, contribuția la sport și implicarea sa politică, el continuă să fie un model pentru cei care își doresc să aducă schimbări semnificative în lumea din jurul lor. Cu fiecare pas pe care îl face, el aduce speranță și inspirație în inimile celor care îl urmează, demonstrând că fiecare individ poate fi o forță pentru schimbare și progres.

Născut: 24 septembrie 1985 (38 de ani) Horodnic de Jos, Suceava, România

Religie: Creștin-ortodox

Ocupație: Jurnalist, manager sportiv …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 27 zile
Alte stiri din Jurnalisti

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Jurnalisti

Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Tatiana Niculescu: Cuvântul Transformat în Artă
In urma cu 5 ore
Ziare247 - Mihai Costel
Ziare247

Ziare247

Jurnalisti

Viorel Marineasa: O Viață în Literatură și Jurnalism
In urma cu 5 ore
Ziare247 - Mihai Costel
Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7