Stiri Externe Văduva lui Aleksei Navalnîi le cere rușilor să protesteze în ziua alegerilor prezidențiale: „Să arătăm că existăm și că suntem mulți”
Văduva lui Aleksei Navalnîi le cere rușilor să protesteze în ziua alegerilor prezidențiale: „Să arătăm că existăm și că suntem mulți”

Văduva lui Aleksei Navalnîi le cere rușilor să protesteze în ziua alegerilor prezidențiale: „Să arătăm că existăm și că suntem mulți”

Aleksei Navalnîi a susținut acestă acțiune, cu puțin timp înainte de moartea sa. După moartea sa, asociații politicianului au numit participarea la acțiune ca fiind „testamentul politic al lui Aleksei Navalnîi”.

„Buna ziua. Sunt Iulia Navalnîia. Și aceștia sunteți voi, cei mai buni, cei mai curajoși, cei mai cinstiți oameni ai țării noastre, oamenii care îmi dau speranță. Ați stat multe ore la coadă vineri, 1 martie, să vă luați rămas bun de la Aleksei. A doua zi ați fost și mai mulți. Iată a treia zi, duminică, o coadă de un kilometru și un munte de flori, în spatele căruia nici măcar nu se vede crucea. Și așa în fiecare zi. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine. Uitându-mă la voi, sunt convinsă că totul nu este în zadar, iar acest gând îmi dă putere. Și sunt sigură că nu sunt singura. Aceste fotografii sunt pline nu numai de durere, ci și de speranță. Aleksei a visat la o Rusia frumoasă a viitorului, iar voi sunteți această Rusie”, și-a început văduva politicianului apelul.…

Libertatea - Cosmin StăniloiuIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7