Stiri Externe Turcia îi ,,susţine ferm” pe liderii Hamas, anunță Erdogan. ,,Nimeni nu ne poate face să calificăm gruparea drept organizaţie teroristă”
Turcia îi ,,susţine ferm” pe liderii Hamas, anunță Erdogan. ,,Nimeni nu ne poate face să calificăm gruparea drept organizaţie teroristă”

Turcia îi ,,susţine ferm” pe liderii Hamas, anunță Erdogan. ,,Nimeni nu ne poate face să calificăm gruparea drept organizaţie teroristă”

,,Nimeni nu ne poate face să calificăm Hamas drept organizaţie teroristă”, a declarat şeful statului turc.

,,Turcia este ţara care discută deschis despre tot cu liderii Hamas, pe care îi susţine în mod ferm”, a punctat liderul de la Ankara.

Erdogan a calificat de mai multe ori Israelul drept ,,stat terorist” şi l-a acuzat de ,,comiterea unui genocid” în Gaza.

Apărător fervent al cauzei palestiniene, Erdogan este unul dintre cei mai virulenţi critici ai Israelului de la începutul războiului în Gaza, lansat ca ripostă în urma asaltului sângeros întreprins pe 7 octombrie pe teritoriul israelian de Hamas. Atacul a dus la moartea a cel puţin 1.160 de persoane, conform unui bilanţ al AFP realizat pe baza unor date oficiale israeliene.…

Libertatea - Andrei StanIn urma cu 128 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7