Stiri Externe Trupul fostului fotbalist Gabriel Zahiu se află de mai bine de două luni într-un congelator din Suedia. „Fratele meu l-a găsit pe listă”
Trupul fostului fotbalist Gabriel Zahiu se află de mai bine de două luni într-un congelator din Suedia. „Fratele meu l-a găsit pe listă”

Trupul fostului fotbalist Gabriel Zahiu se află de mai bine de două luni într-un congelator din Suedia. „Fratele meu l-a găsit pe listă”

Potrivit certificatului de deces, Gabriel Zahiu, născut la 17 noiembrie 1956, a decedat la Helsingborg la data de 20 noiembrie 2023, adică la doar 3 zile după ce împlinise 67 de ani.

Copiii surorii fostului fotbalist, un nepot aflat în Anglia și o nepoată care locuiește la Buzău, au dat de cel care a fost Gabriel Zahiu, după ce au fost contactați de un reporter de la Buzoienii.ro.

„Am avut ceva suspiciuni în noiembrie. N-a mai dat niciun telefon, nici nu putea fi apelat. Bănuielile că s-a întâmplat ceva rău au crescut pe 17 noiembrie, de ziua lui. Nu s-a întâmplat niciodată să nu răspundă la telefon nostru sau să nu sune el înapoi. Confirmarea oficială a venit zilele trecute după ce fratele meu, isteț, s-a gândit să-l caute pe lista persoanelor decedate. Fratele meu i-a găsit numele pe listă”, a transmis nepoata fostului fotbalist.…

Libertatea - Ciprian IanaIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7