Stiri Externe SUA și Marea Britanie au atacat din nou ținte ale rebelilor din Yemen. Oficial politic al Houthi: „Vom răspunde escaladării cu escaladare”
SUA și Marea Britanie au atacat din nou ținte ale rebelilor din Yemen. Oficial politic al Houthi: „Vom răspunde escaladării cu escaladare”

SUA și Marea Britanie au atacat din nou ținte ale rebelilor din Yemen. Oficial politic al Houthi: „Vom răspunde escaladării cu escaladare”

În total, au fost lovite 36 de ţinte în 13 locuri din Yemen, se precizează într-o declarație comună a țărilor.

Au fost vizate „instalaţii de depozitare a armelor adânc îngropate, sisteme şi lansatoare de rachete, sisteme de apărare aeriană şi radare”, precum și centre de control al dronelor de coastă.

De asemenea, forțele americane au lovit încă o rachetă de croazieră antinavă Houthi în Yemen, duminică dimineață, a anunțat Comandamentul Central al SUA (CENTCOM).

Potrivit CENTCOM, a fost vorba despre o lovitură de „autoapărare” împotriva unei rachete de croazieră Houthi „pregătită să fie lansată împotriva navelor din Marea Roșie”. Racheta reprezenta o „amenințare iminentă” la adresa navelor US Navy și a altor nave din regiune, afirmă SUA.…

Libertatea - Ena StanciuIn urma cu 151 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7