Stiri Externe Șofer de TIR căutat de poliție după ce a tras în alt camionagiu care-l depășea pe autostradă, în Germania: „Un Mercedes Actros albastru”
Șofer de TIR căutat de poliție după ce a tras în alt camionagiu care-l depășea pe autostradă, în Germania: „Un Mercedes Actros albastru”

Șofer de TIR căutat de poliție după ce a tras în alt camionagiu care-l depășea pe autostradă, în Germania: „Un Mercedes Actros albastru”

Marți, 23 ianuarie, în jurul orei 8:40, conform informațiilor actuale, o persoană necunoscută a deschis focul asupra unui camion care se afla pe banda rapidă. Șoferul atacat a scăpat nevătămat.

Parchetul Fulda și Poliția penală din Bad Hersfeld efectuează cercetări în acest caz și cer acum încă o dată informații de la martori.

Polițiștii caută un tractor-remorcă albastru care se afla pe banda din dreapta a A7, între zona de odihnă Großenmoor și ieșirea Niederaula, în data de 23 ianuarie, între orele 7:30 și 9:20 dimineața. Pe direcția nord, în jurul acelor ore a fost un blocaj de trafic. După aceea, camionul căutat a continuat călătoria în direcția Kassel/A7. Capul tractor este un Mercedes Actros albastru, cu oglinzi laterale standard. Un rezervor suplimentar argintiu cu trepte integrate este instalat pe partea șoferului.…

Libertatea - Cosmin StăniloiuIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7