Stiri Externe Ritualul bizar de inițiere pentru angajați folosit de cheful unui restaurant cu o stea Michelin din Franța: „Acte umilitoare”
Ritualul bizar de inițiere pentru angajați folosit de cheful unui restaurant cu o stea Michelin din Franța: „Acte umilitoare”

Ritualul bizar de inițiere pentru angajați folosit de cheful unui restaurant cu o stea Michelin din Franța: „Acte umilitoare”

„Largeau a părăsit funcția pe 21 decembrie în urma unor acuzații și imagini cu privire la un incident în incinta hotelului”, a confirmat Hyatt Group. Hyatt Group deține Hotel du Palais, situat în Biarritz, sud-vestul Franței, unde cheful avea restaurantul.

„Incidentul nu a reflectat valorile puternice pe care le susținem cu toții, iar deciziile corespunzătoare au fost luate acum”, se arată în comunicatul companiei.

Acuzațiile și imaginile au fost prezentate inițial de ziarul francez Sud Ouest. Un ajutor de bucătar a fost legată gol de un scaun, în fața membrilor personalului și în prezența bucătarului francez Aurélien Largeau, conform Sud Ouest, pe baza multiplelor surse care au ales să rămână anonime.…

Libertatea - Mihai TomaIn urma cu 211 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7