Stiri Externe Quentin Tarantino a mers să viziteze bazele militare din Israel, pentru a le „ridica moralul” soldaților | FOTO
Quentin Tarantino a mers să viziteze bazele militare din Israel, pentru a le „ridica moralul” soldaților | FOTO

Quentin Tarantino a mers să viziteze bazele militare din Israel, pentru a le „ridica moralul” soldaților | FOTO

În ultimele zile, pe contul de Twitter al publicației Israel War Room au fost publicate fotografii cu cineastul pozând, zâmbitor, alături de soldaţi ai statului evreu.

„Legendarul regizor Quentin Tarantino vizitează o bază din sudul Israelului pentru a ridica moralul forţelor de apărare”, se laudă publicația.

În alte înregistrări video distribuite pe reţelele de socializare, acelaşi regizor poate fi văzut pozând cu locuitorii din Kibbutz, o provincie din sudul Israelului.

Quentin Tarantino menţine de mai mulţi ani legături strânse cu statul evreu. Deşi el este de origine italiană şi irlandeză prin ambii părinţi, cineastul s-a căsătorit în 2017 cu cântăreaţa israeliană Daniella Pick.

Împreună, cuplul s-a mutat la Tel Aviv în urmă cu patru ani. Cei doi soţi fac în mod regulat naveta între oraşul israelian şi Los Angeles, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor.

Foto: Profimedia Images

Urmărește LIVETEXT: 20 de copii israelieni, printre cei răpiți de Hamas. Ajutoarele umanitare, încă așteptate în Gaza, în timp ce protestele continuă în lumea arabă…

Libertatea - Andrei StanIn urma cu 50 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7