Stiri Externe Planul Kremlinului pentru a sufoca orice reacție a rușilor după moartea lui Navalnîi. E luată în calcul „o opțiune foarte cinică”
Planul Kremlinului pentru a sufoca orice reacție a rușilor după moartea lui Navalnîi. E luată în calcul „o opțiune foarte cinică”

Planul Kremlinului pentru a sufoca orice reacție a rușilor după moartea lui Navalnîi. E luată în calcul „o opțiune foarte cinică”

În weekend, forțele de ordine din Rusia au arestat rapid sute de oameni ieșiți pur și simplu să depună flori la memorialele ad-hoc dedicate lui Aleksei Navalnîi, în încercarea de a împiedica și ca doliul să se transforme în protest politic.

Planul oficial merge însă dincolo de asta, au declarat pentru The Moscow Times surse din guvernul rus, din parlament și apropiate Kremlinului.

„Administrația prezidențială și oficialii Serviciului Federal de Securitate au discutat o strategie privind modul în care să împiedice răspândirea unei campanii publice de susținere a lui Navalnîi”, a declarat un oficial guvernamental rus pentru publicația independentă rusă.…

Libertatea - Adrian CochinoIn urma cu 135 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7