Stiri Externe OZN-urile de pe cerul SUA sunt „avioane și teste militare secrete”, relevă un raport al Pentagonului
OZN-urile de pe cerul SUA sunt „avioane și teste militare secrete”, relevă un raport al Pentagonului

OZN-urile de pe cerul SUA sunt „avioane și teste militare secrete”, relevă un raport al Pentagonului

Constatările, prezentate vineri, 8 martie, într-un raport trimis Congresului SUA, relevă, de asemenea, că nu există „nicio dovadă” că guvernul american a avut interacțiuni cu extratereștrii.

Majoritatea „OZN-urilor” observate sau a „fenomenelor anormale neidentificate” (UAP-uri) au fost de fapt obiecte obișnuite, au precizat oficialii americani.

Dar aceștia s-au arătat conștienți de faptul că raportul nu va pune capăt convingerilor populare privind „oaspeții” extratereștri.

„Răspândirea programelor de televiziune, a cărților, a filmelor și a cantității vaste de conținut pe internet și pe rețelele de socializare axate pe subiecte legate de UAP-uri a influențat, cel mai probabil, discuțiile publice pe această temă și a întărit aceste convingeri în cadrul unor segmente ale populației”, scrie în raportul Departamentului american al Apărării.…

Libertatea - Andrei StanIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7