Stiri Externe Ministrul Apărării din Israel susține că Hamas „a pierdut controlul asupra Fâșiei Gaza” și că soldații săi „își îndeplinesc sarcinile cu precizie, letal”
Ministrul Apărării din Israel susține că Hamas „a pierdut controlul asupra Fâșiei Gaza” și că soldații săi „își îndeplinesc sarcinile cu precizie, letal”

Ministrul Apărării din Israel susține că Hamas „a pierdut controlul asupra Fâșiei Gaza” și că soldații săi „își îndeplinesc sarcinile cu precizie, letal”

„Nu există nicio forță a Hamas capabilă să oprească IDF. IDF avansează în fiecare punct. Organizația Hamas a pierdut controlul asupra Fâșiei Gaza. Teroriștii fug spre sud. Civilii jefuiesc bazele Hamas. Ei nu mai au încredere în guvern”, a spus Gallant, după o evaluare a luptelor.

El a adăugat că forțele israeliene avansează „conform planurilor și își îndeplinesc sarcinile cu precizie, letal”.

Potrivit lui Gallant, armata israeliană a „intensificat” activitatea împotriva tunelurilor Hamas în ultimele zile.

„Acționăm în conformitate cu sarcinile. Nu avem un cronometru. Avem obiective. Ne vom atinge obiectivele”, a mai afirmat Gallant, referindu-se la declarația anterioară a ministrului de Externe, Eli Cohen, potrivit căreia presiunea internațională ar putea forța Israelul să își modifice acțiunile din Fâșia Gaza.…

Libertatea - Andrei StanIn urma cu 23 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7