Stiri Externe Miniștri și parlamentari ultranaționaliști din Israel insistă să colonizeze Gaza: a venit timpul „să ne întoarcem acasă”
Miniștri și parlamentari ultranaționaliști din Israel insistă să colonizeze Gaza: a venit timpul „să ne întoarcem acasă”

Miniștri și parlamentari ultranaționaliști din Israel insistă să colonizeze Gaza: a venit timpul „să ne întoarcem acasă”

Miniștri și parlamentari de dreapta din Israel au cerut restabilirea coloniilor evreiești în Fâşia Gaza cântând un refren mult auzit în ultimele luni, și anume că „Acordurile de la Oslo au murit”.

În fața a mii de simpatizanți, 11 miniștri și 15 deputați din coaliția guvernamentală de dreapta din Israel au scandat duminică seara pentru restabilirea coloniilor evreiești în Fâșia Gaza. Unii dintre cei care au luat cuvântul s-au pronunțat chiar pentru strămutarea populației palestiniene odată cu încheierea războiului dintre Israel și mișcarea islamistă Hamas, relatează The Times of Israel.

„Acordurile de la Oslo au murit”…

Adevarul - Ion GaidăuIn urma cu 179 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7