Stiri Externe Milan, un elev francez de 13 ani, copilul-minune al modei franceze: „Mă simt mai în largul meu decât la școală”
Milan, un elev francez de 13 ani, copilul-minune al modei franceze: „Mă simt mai în largul meu decât la școală”

Milan, un elev francez de 13 ani, copilul-minune al modei franceze: „Mă simt mai în largul meu decât la școală”

În noiembrie, mama lui Milan, Louise Odessa, a postat imagini cu schițele fiului ei, Milan, pe X, fostul Twitter, în speranța de a atrage atenția și a-i asigura copilului pasionat de modă „o experiență de lucru”.

Milan, care se luptă cu tulburările de atenție, desenase câteva modele de pantofi de damă și de haine de lounge în stilul Vuitton, casa sa de modă preferată. Schițele au fost văzute de peste 200.000 de utilizatori X.

Desenele au fost apoi  preluate de un jurnalist francez, care le-a mai luminat și le-a publicat într-o gazetă locală. Prestigioasa casă de modă franceză a fost atât de impresionată, încât i-a oferit un stagiu, pe care l-a finalizat săptămâna trecută. Vestea a venit pe 14 decembrie, de ziua de naștere a lui Milan.…

Libertatea - Mihai TomaIn urma cu 197 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7