Stiri Externe Marea Britanie a impus sancțiuni împotriva conducerii închisorii din Siberia unde a murit Aleksei Navalnîi. „Îi vom trage la răspundere”
Marea Britanie a impus sancțiuni împotriva conducerii închisorii din Siberia unde a murit Aleksei Navalnîi. „Îi vom trage la răspundere”

Marea Britanie a impus sancțiuni împotriva conducerii închisorii din Siberia unde a murit Aleksei Navalnîi. „Îi vom trage la răspundere”

Celor șase șefi ai închisorii din Siberia „li se va interzice intrarea în Regatul Unit, iar bunurile lor vor fi înghețate”, a transmis Ministerul britanic de Externe.

Sancțiunile îi vizează pe șeful coloniei, colonelul Vadim Kalinin, și pe adjuncții săi, Serghei Korzhov, Vasili Vidrin, Vladimir Pilipcik, Alexander Goliakov și Alexander Obrazțov.

„Este clar că autoritățile ruse l-au văzut pe Navalnîi ca pe o amenințare și au încercat în mod repetat să-l reducă la tăcere. Nimeni nu ar trebui să se îndoiască de natura opresivă a sistemului rus. Cei responsabili pentru tratamentul brutal al lui Navalnîi nu ar trebui să-și facă iluzii, îi vom trage la răspundere”, a declarat Lordul Cameron, ministrul de externe al Regatului Unit.…

Libertatea - Ciprian IanaIn urma cu 130 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7