Stiri Externe Maia Sandu, la Kiev: „Fără rezistența Ucrainei, Republica Moldova ar fi următoarea ocupată de Rusia. Următoarea, nu ultima”
Maia Sandu, la Kiev: „Fără rezistența Ucrainei, Republica Moldova ar fi următoarea ocupată de Rusia. Următoarea, nu ultima”

Maia Sandu, la Kiev: „Fără rezistența Ucrainei, Republica Moldova ar fi următoarea ocupată de Rusia. Următoarea, nu ultima”

„Vă mulțumesc, în numele poporului moldovean, pentru sacrificiul uriaș pe care soldații dumneavoastră îl fac pe câmpul de luptă, rezistând brutalității ruse, precum și pentru sacrificiul tuturor ucrainenilor pe care îl fac pentru ca țara lor să fie liberă și independentă”, a spus Maia Sandu.

„Fără rezistența voastră, țara noastră ar fi următoarea ocupată de Rusia. Următoarea, și probabil nu ultima. Protejând Ucraina, protejați și Moldova!”, a adăugat Sandu.

Volodimir Zelenski a discutat despre „securitate, extinderea exporturilor și cooperarea transfrontalieră”, cu Maia Sandu, a punctat liderul de la Kiev, într-o postare pe X, fostul Twitter.…

Libertatea - Mihai TomaIn urma cu 18 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7