Stiri Externe Maia Sandu evită să semneze decretul de numire a bașcanului Găgăuziei în componența Guvernului. „Lucrează pentru o grupare criminală”
Maia Sandu evită să semneze decretul de numire a bașcanului Găgăuziei în componența Guvernului. „Lucrează pentru o grupare criminală”

Maia Sandu evită să semneze decretul de numire a bașcanului Găgăuziei în componența Guvernului. „Lucrează pentru o grupare criminală”

Lidera de la Chișinău afirmă că nu semnează decretul de numire a Evgheniei Guțul în componența Executivului atât timp cât aceasta este ghidată de oligarhul fugar Ilan Șor, fiind și probe în acest sens.

Întrebată dacă va semna decretul de numire a bașcanului Găgăuziei, Evghenia Guțul, în componența Executivului, așa cum prevede legea, Maia Sandu a răspuns că nu o va face. ,,Atât timp cât ea lucrează pentru o grupare criminală, nu am cum să semnez decretul, dacă ar începe să reprezinte interesele cetățenilor, ar rupe legătura cu gruparea criminală, sigur că atunci este altă situație. Acum am probe și eu, și dumneavoastră, și Procuratura că această persoană este ghidată de Șor, și este membră a unei grupări criminale”, a declarat președinta Maia Sandu în studioul postului public de radio din Republica Moldova.…

Adevarul - Alina CotorosIn urma cu 26 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7