Stiri Externe Liderul AfD, partidul de extremă-dreapta din Germania, acuză „teatrul” din jurul morții lui Navalnîi și susține că discursul văduvei acestuia a fost „regizat”
Liderul AfD, partidul de extremă-dreapta din Germania, acuză „teatrul” din jurul morții lui Navalnîi și susține că discursul văduvei acestuia a fost „regizat”

Liderul AfD, partidul de extremă-dreapta din Germania, acuză „teatrul” din jurul morții lui Navalnîi și susține că discursul văduvei acestuia a fost „regizat”

În același timp, Chrupalla acuză că discursul susținut de Iulia Navalnaia, soția opozantului rus, în cadrul Conferinței de Securitate de la Munchen, la scurt timp după anunțul privind moartea lui Navalnîi, a fost „regizat”, fiind folosit de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a anunțat recent că își dorește un nou mandat în fruntea Executivului comunitar.

„Este cu adevărat surprinzător că primul lucru pe care Iulia Navalnaia îl face după moartea soţului ei este să vorbească la Conferinţa de Securitate de la Munchen. Acest tip de gestionare a scenei ar trebui să ne dea de gândit. Când o vezi pe văduva domnului Navalnîi cu Ursula von der Leyen, chiar trebuie să te întrebi: cui foloseşte un astfel de spectacol? Este evident că moartea lui Navalnîi este exploatată”, a afirmat liderul AfD, partid a cărui poziție pro-rusă este bine-cunoscută.…

Libertatea - Ena StanciuIn urma cu 130 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7