Stiri Externe Igor Grosu mulțumește României pentru rezoluția privind sprijinul aderării Republicii Moldova la UE: „Prieteni pe care te poți baza”
Igor Grosu mulțumește României pentru rezoluția privind sprijinul aderării Republicii Moldova la UE: „Prieteni pe care te poți baza”

Igor Grosu mulțumește României pentru rezoluția privind sprijinul aderării Republicii Moldova la UE: „Prieteni pe care te poți baza”

Șeful Parlamentului moldovean a venit cu un mesaj de mulțumire după ce legislativul de la București a adoptat rezoluția prin care își arată sprijinul pentru aderarea Republicii Moldova, cât și a Ucrainei și Georgiei, la Uniunea Europeană.

„Parlamentul României a adoptat cu majoritatea de voturi o rezoluție prin care reiterează sprijinul deplin pentru avansarea integrării europene a Republicii Moldova și susţine adoptarea unei decizii pozitive a Consiliului European privind deschiderea negocierilor de aderare la UE.Vă mulțumesc, dragă Românie, că ne susțineți în procesul de transformare a țării. Vă transmit recunoștința mea și a concetățenilor mei pentru sprijinul acordat, care ne-a arătat încă o dată că nu suntem singuri. Acest lucru înseamnă Uniunea Europeană - să ai prieteni pe care te poți baza. Împreună pentru o Moldovă Europeană!”, a notat Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.…

Adevarul - Alina CotorosIn urma cu 218 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7