Stiri Externe Guterres a declarat că 136 de angajați ai ONU au fost uciși în Gaza în timpul celor 75 de zile de conflict.
Guterres a declarat că 136 de angajați ai ONU au fost uciși în Gaza în timpul celor 75 de zile de conflict.

Guterres a declarat că 136 de angajați ai ONU au fost uciși în Gaza în timpul celor 75 de zile de conflict.

Reprezentantul oficial al Secretarului General al ONU, Stephane Dujarric, a declarat anterior că operațiunile umanitare ale organizației în Fâșia Gaza ar putea fi în curând paralizate.

Secretarul general al ONU Antonio Guterres a declarat că 136 de angajați ai organizației mondiale au fost uciși în Fâșia Gaza în timpul a 75 de zile de conflict.

„136 dintre colegii noștri din Fâșia Gaza au fost uciși în 75 de zile. Nu am mai văzut așa ceva în istoria ONU. Majoritatea personalului nostru au fost forțați să-și părăsească casele. Le aduc un omagiu lor și miilor de lucrători care își riscă viața pentru a sprijini civilii din Fâșia Gaza”, a scris el vineri pe pagina sa de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).…

Adevarul - Gabriel NiţulescuIn urma cu 208 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7