Stiri Externe După doi ani de lupte sângeroase, Ucraina vrea să supraviețuiască în 2024, pentru a încerca să câștige în 2025. Cum se va sfârși războiul?
După doi ani de lupte sângeroase, Ucraina vrea să supraviețuiască în 2024, pentru a încerca să câștige în 2025. Cum se va sfârși războiul?

După doi ani de lupte sângeroase, Ucraina vrea să supraviețuiască în 2024, pentru a încerca să câștige în 2025. Cum se va sfârși războiul?

Căderea orașului Avdiivka, săptămâna trecută, ilustrează cu exactitate momentul important în care a ajuns războiul după doi ani de măcel, cu o Ucraină slăbită și în criză de muniție și militari, și o Rusie mai bine echipată, cu o armată mai numeroasă și gata să calce pe nenumărate cadavre pentru a-și atinge obiectivele.

Felul în care s-a terminat bătălia pentru Avdiivka dezvăluie și el ceva despre situația în care se află forțele Kievului.

Surse ucrainene și americane au spus că retragerea a fost una haotică, cel mai probabil prost organizată sau prea mult amânată, și că numeroși militari, în jur de 100 sau chiar mai mulți, mult mai mulți, potrivit altor estimări, ar fi rămas în urmă, fiind probabil capturați.…

Libertatea - Adrian CochinoIn urma cu 132 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7