Stiri Externe David Cameron, noul ministru britanic de Externe, la Chişinău după vizita în Ucraina: „Moldova face față agresiunii hibride din partea Rusiei”
David Cameron, noul ministru britanic de Externe, la Chişinău după vizita în Ucraina: „Moldova face față agresiunii hibride din partea Rusiei”

David Cameron, noul ministru britanic de Externe, la Chişinău după vizita în Ucraina: „Moldova face față agresiunii hibride din partea Rusiei”

Cameron a sosit joi seară, 16 noiembrie, în Republica Moldova după o vizită de două zile în Ucraina, unde a purtat discuţii cu preşedintele Volodimir Zelenski. Acestea sunt printre primele țări pe care oficialul britanic le vizitează de la preluarea noii funcții.

La Chișinău au fost discutate progresele înregistrate de Republica Moldova și provocările cu care se confruntă în contextul războiului hibrid, purtat de Rusia, notează sursa citată.

„Marea Britanie va continua să sprijine Ucraina până când țara va câștiga. Știm că Moldova face față agresiunii hibride din partea Rusiei. Susținem cu tărie eforturile Republicii Moldova de a promova libertățile democratice, independența economică și energetică și de a obține siguranța și prosperitatea mult dorite. Acest lucru este extrem de important pentru securitatea Europei”, a menționat șeful diplomației britanice, potrivit unui comunicat al Ambasadei Marii Britanii de la Chișinău.…

Libertatea - Ramona CiobanuIn urma cu 15 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7