Stiri Externe Cei 379 de pasageri și membrii ai echipajului din avionul care a luat foc în Tokio, evacuați în 90 de secunde: „Un miracol”
Cei 379 de pasageri și membrii ai echipajului din avionul care a luat foc în Tokio, evacuați în 90 de secunde: „Un miracol”

Cei 379 de pasageri și membrii ai echipajului din avionul care a luat foc în Tokio, evacuați în 90 de secunde: „Un miracol”

Un avion al companiei Japan Airlines a izbucnit în flăcări după ce s-a ciocnit cu un alt avion în timp ce a aterizat pe o pistă de pe Aeroportul Internațional Tokyo, marți seară.

Autoritățile locale spun că 17 pasageri au fost răniți în timpul evacuării, dar niciunul nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol. Printre pasageri se aflau și opt copii, a scris Sky News.

Zborul 516 Japan Airlines a plecat de pe aeroportul New Chitose, aproape de orașul Sapporo, pe insula de nord Hokkaido, la ora locală 16:00 (07:00 GMT). Sapporo se află la aproximativ 832 km nord de Tokyo. Potrivit site-ului Flightradar, aeronava a aterizat pe aeroportul Haneda la ora locală 17:47 (08:47 GMT).…

Libertatea - Cosmin StăniloiuIn urma cu 206 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7