Stiri Externe Benjamin Netanyahu: Acuzațiile de genocid aduse Israelului la Curtea Internațională de Justiție sunt „ipocrizie și minciuni”
Benjamin Netanyahu: Acuzațiile de genocid aduse Israelului la Curtea Internațională de Justiție sunt „ipocrizie și minciuni”

Benjamin Netanyahu: Acuzațiile de genocid aduse Israelului la Curtea Internațională de Justiție sunt „ipocrizie și minciuni”

„Luptăm contra teroriştilor, luptăm contra minciunilor. Astăzi am văzut o lume cu susul în jos. Israelul este acuzat de genocid în timp ce el luptă împotriva genocidului”, a spus Netanyahu.

„Israelul luptă contra teroriştilor care au comis crime împotriva umanităţii: ei au măcelărit, au violat, au incendiat, au dezmembrat, au decapitat – copii, femei, bătrâni şi bărbaţi tineri”, a mai afirmat el.

„Ipocrizia Africii de Sud este strigătoare la cer. Unde era Africa de Sud atunci când milioane de oameni erau ucişi sau smulşi din casele lor în Siria şi Yemen, de către cine? De partenerii Hamasului”, a adăugat şeful guvernului israelian.…

Libertatea - Andrei StanIn urma cu 175 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7