Stiri Externe Ambasadorul Chinei în România, Han Chunlin: “China rămâne cel mai mare partener comercial al României în afara UE”
Ambasadorul Chinei în România, Han Chunlin: “China rămâne cel mai mare partener comercial al României în afara UE”

Ambasadorul Chinei în România, Han Chunlin: “China rămâne cel mai mare partener comercial al României în afara UE”

Han Chunlin, Ambasadorul Chinei în România vorbește pentru Adevărul despre încredere politică reciprocă, beneficii economice bilaterale și schimburi interumane între România și China.

“Din ianuarie până în noiembrie 2022, volumul comerțului dintre China și România a ajuns la 9,594 miliarde de dolari USD”

Cum ați descrie statutul relațiilor dintre România și China în prezent? Care sunt poveștile de succes ale consolidării relațiilor bilaterale și care sunt punctele slabe?

Este o mare plăcere să fiu intervievat de Adevărul în ajunul Anului Nou Chinezesc și de asemenea, să facem schimb de opinii cu cititorii români asupra aspectelor de interes comun. Am venit în România pentru a-mi îndeplini atribuțiile în mai 2022 în calitate de cel de-al 21-lea Ambasador al Chinei în România.…

Adevarul - Redacţia AdevărulIn urma cu 17 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7