Stiri Externe Aeroportul din Chișinău și-a schimbat oficial codul. „Abrevierea numelui orașului în limba rusă nu va mai apărea pe hărțile de zbor”
Aeroportul din Chișinău și-a schimbat oficial codul. „Abrevierea numelui orașului în limba rusă nu va mai apărea pe hărțile de zbor”

Aeroportul din Chișinău și-a schimbat oficial codul. „Abrevierea numelui orașului în limba rusă nu va mai apărea pe hărțile de zbor”

„Dacă apare vreo incertitudine în timpul rezervării și achiziționării biletelor legate de această schimbare, vă recomandăm să contactați compania aeriană de care sunteți interesat”, a avertizat administrația aeroportului.

În luna decembrie a anului trecut, ministrul moldovean al infrastructurii Andrei Spinu a transmis că vechiul cod de trei litere folosit pentru a desemna Aeroportul Chișinău se va schimba în RMO.

Potrivit lui Andrei Spinu, KIV, „abrevierea numelui orașului Chișinău în limba rusă, nu va mai apărea pe hărțile de zbor”.

Multe aeroporturi din întreaga lume au un cod din trei litere atribuit aeroporturilor de către Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene (IATA).…

Libertatea - Ciprian IanaIn urma cu 168 zile
Alte stiri din Externe

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Externe

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7