Stiri Economie Black Friday nu este doar o zi în România, este o săptămâna întreagă. În ce zi s-a cheltuit cel mai mult?
Black Friday nu este doar o zi în România, este o săptămâna întreagă. În ce zi s-a cheltuit cel mai mult?

Black Friday nu este doar o zi în România, este o săptămâna întreagă. În ce zi s-a cheltuit cel mai mult?

Fenomenul Black Friday s-a transformat în România într-o întreagă săptămână de reduceri şi promoţii, iar în ziua tradiţională de Black Friday, 10 noiembrie, s-a remarcat o stagnare a vânzărilor.

Stagnarea vânzărilor în ziua de 10 noiembrie, ziua tradițională de Black Friday, a fost înregistrată atât din perspectiva numărului de tranzacții, cât și a valorii acestora, potrivit unei analize realizate de o platformă de comerț online.

La nivelul întregii săptămâni 7-13 noiembrie, vânzările au crescut cu 13,5%, iar numărul comenzilor plasate cu 10%. Cea mai bună zi comparativ cu zilele din Black Week 2022 a fost sâmbătă, 11 noiembrie, cu un avans de 20% al numărului de tranzacţii şi de 36% din perspectivă valorică.…

Adevarul - Dana ArambescuIn urma cu 27 zile
Alte stiri din Economie

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Economie

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7