Stiri Celebrități Totul despre Yny Sebi: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Yny Sebi: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Yny Sebi: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Yny Sebi este unul dintre cei mai în vogă artiști din România.S-a născut la data de 30 iulie 2004, în Buzău. Este în prezent elev în clasa a XII-a la un liceu din Buzău, unde a urmat un profil uman. Deși gurile rele spun că acesta nu ar fi un elev eminent, Yny Sebi ține să demonstreze contrariul intrând la liceu cu media 9.40.

În copilăria sa, acesta a jucat baschet de performanță fiind ajutat de înălțimea sa. Aventura acestuia în acest sport s-a încheiat după o perioadă de 7 ani, motivul fiind că nu se mai simțea apreciat și își pierduse încrederea în el.

Fiind invitat la mai multe emisiuni, Yny Sebi declară că tratează școala cu maximă seriozitate și că aceasta reprezintă o prioritate pentru el. În același timp, susține faptul că nu este înțeles de către toate cadrele didactice datorită faptului că o mare parte din timp lipsește de la școală fiind nevoit să participe la diferite concerte sau să se prezinte la studioul de înregistrări. Participând la un podcast, acesta declară că pe viitor dorește să se înscrie la Facultatea de Drept sau ASE.

Carieră

Artistul a debutat în lumea muzicii în anul 2019 cu piesa „Top”, însă succesul l-a cunoscut doar recent. Nu se știe dacă acest lucru se datorează versurilor sale mai deocheate, dar un lucru este cert: tânărul ocupă constant locul I în trending-ul românesc, fapt care l-a propulsat printre cei mai în vogă trapperi din industria muzicală românească. De-a lungul timpului Yny Sebi a colaborat cu diferiți artiști sau influenceri din România, precum MGK666, Petre Ștefan, Dorian Popa, Bogdan de la Ploiești și Selly, urmând ca alături de cei doi din urmă să lanseze melodia intitulată „Tarabanele”, melodie care a reușit să strângă peste 24 milioane de vizualizări pe Youtube până în ziua de astăzi. Această melodie este un mix între manele și trap, aceste genuri muzicale prinzând foarte bine la public cel puțin în țara noastră.

În mai puțin de un an de la lansarea sa în cariera muzicală, versurile sale sunt fredonate de către majoritatea tinerilor din țară. A reușit într-un timp foarte scurt să lege relații strânse cu artiști și vloggeri de la noi din țară. În prezent, Yny Sebi are publicate doar 30 de videoclipuri pe canalul său de Youtube, însă a reușit să strângă peste 300.000 de urmăritori. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se regăsesc: „Abu Dhabi” - cu peste 13 milioane de vizualizări, „La dans” – melodie realizată în studiourile HaHaHa Production, videoclipul fiind regizat de către Ionuț Trandafir. Piesa a fost ascultată de peste 2 milioane de internauți.

Avere

Datorită vizualizărilor de pe Youtube artistul român ar încasa în momentul de față undeva la 6000 dolari pe lună, însă totul depinde de numărul de vizualizări pe care acesta reușește să îl obțină.…

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 36 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7