Stiri Celebrități Totul despre Viorel Lis: vârstă, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Viorel Lis: vârstă, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Viorel Lis: vârstă, greutate, avere, familie și ocupație

Viorel Lis s-a născut pe data de 19 februarie 1994, în Zărnești, Mălureni Argeș, România, iar de-a lungul timpului a fost primarul Bucureștiului din 16 ianuarie 1997 până în 13 noiembrie 1998, moment în care Victor Ciorbea a devenit Prim Ministru al României, fiind reales din 13 noiembrie 1998 și până în 26 Iunie 2000, din partea PNȚCD, după care a decis să își înființeze Partidul Noua Generație. Ajuns la o vârstă înaintată, Viorel List cântărește 90 de kg și are o înălțime de 1.83m.

Controverse

În anul 2004 acesta a decis să participe la postul de primar general al Capitalei din partea PNG, însă norocul nu i-a surâs și de această data. Un an mai târziu, este implicat într-un dosar vast venit din partea DNA, dosarul fiind numit la acea vreme Șpaga Suedeză. Investigația a pornit după ce un manager al companiei ABB a fost acuzat de deturnare de fonduri. Acesta a susținut că a oferit șpagă în valoare de 600 000 de dolari către cinci demnitari, pe această listă regăsindu-se și numele lui Viorel Lis. Viorel Lis a fost suspectat că a fost mitut pentru a aproba construcția unei centrale electrotermice, iar el încerca să se sustragă de la acuzații printr-o vizită în Suedia făcută pentru a vedea un model de centrală. Într-un final a reușit să iasă de sub urmărirea penală, după ce a negat cu vehemență implicarea sa în acest dosar.

Viața sentimentală

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a fost căsătorit cu Tudora Gheorghe, cu care are împreună doi copii, un băiat și o fată. În anul 1998, acesta se căsătorește cu Oana Lis, o tânără care avea doar 19 ani în momentul în care a cunoscut-o. Chiar mai mult, Oana este motivul despărțirii acestuia de Tudora. Între cei doi este o diferență de 35 de ani, dar se pare că pentru Oana nu a fost un impediment, aceasta fiindu-i aproape și în ziua de astăzi.

Avere

Deși a avut funcții importante în stat, Viorel Lis nu a reușit să strângă vreo avere, ba chiar din contră, se spune că acesta este la sapă de lemn. Ajuns la bătrânețe, se vede nevoit să trăiască dintr-o pensie de doar 3700 lei. Mai are de asemenea o moștenire la țară pe care încearcă de mai mult timp să o vândă. Viața cu suișuri și coborâșuri pe care a trăit-o alături de Oana, l-au adus într-un impas financiar mare, deoarece aceasta nu a lucrat niciodată și din declarațiile ei, nici nu are de gând să se angajeze. …

Ziare247 - Andrei MIn urma cu 29 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7